top of page

EnJoy Events 🇬🇧 UK

Public·214 members

Привіт усім 🙂 хочу поділитися думками і трохи запитати поради. Останнім часом я помітила, що все частіше обираю сукні на кожен день, але не всі з них реально підходять для активного ритму. Деякі виглядають красиво, але швидко стають незручними — то тканина не та, то фасон обмежує рухи. Згадала, як раніше у мене була одна проста сукня, яку я носила майже постійно, і вона підходила буквально до всього. Зараз хочу знайти кілька таких же універсальних варіантів, щоб не думати довго зранку, що вдягнути. Іноді переглядаю різні фасони тут трикотажні сукні 25 Union щоб зрозуміти, які моделі зараз вважаються найбільш практичними. Цікаво, у вас сукні більше для комфорту чи для настрою?

5 Views
kvasilhuk
13 hours ago

Зайшов у тему випадково, переглядав нові повідомлення на форумі. Я не дуже цікавлюсь модою, але інколи такі обговорення цікаві тим, що показують повсякденні речі з різних сторін. У мене все максимально просто: кілька зручних речей і мінімум роздумів про стиль. Але загалом видно, що навіть один елемент одягу може по-різному впливати на комфорт і настрій людини протягом дня.

bottom of page